Tragedija: Državljanka Srbije preminula po izlasku iz mora

GS
Tragedija: Državljanka Srbije preminula po izlasku iz mora

Državljanka Srbije S.A.B. (52) preminula je danas nakon što joj je pri izlasku iz mora naglo pozlilo, saopštili su iz Pomorsko operativnog centra Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL).

Kako su naveli u saopštenju, Pomorsko operativni centar Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama primio je u 14 sati i 30 minuta MEDICO poziv za hitnu evakuaciju člana posade sa jahte ''POLOOONEE'' koja se nalazila na Kraljičinoj plaži u Čanju.

Naime, ženskoj osobi S.A.B. starosti 52 godine, državljanki Srbije, nakon izlaska iz mora naglo je pozlilo i jahta se punom brzinom uputila ka Luci Bar, gdje je organizovan prihvat od Zavoda za hitnu medicinsku pomoć.

"Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama je uputila čamac SAR-5 sa posadom i istu sprovela na gat-5, u dijelu sidrišta Mornarice Vojske Crne Gore. Iako je posada pokušavala tokom kratke vožnje od 15 minuta da reanimira žensku osobu, ona je i pored intervencije medicinske ekipe iz Bara, preminula", naveli su u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana