Teško povrijeđeno lice u saobraćajnoj nezgodi kod Broda

Srna
Foto: ILUSTRACIJA

DOBOJ - Lice čiji su inicijali D.P. sa područja opštine Brod teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Donja Barica, na području te opštine.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 16.20 kada je automobil marke "pežo" kojim je upravljalo lice D.P. sletjelo sa kolovoza. "Povrijeđeno lice je vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Brod prevezeno u dobojsku bolnicu Sveti apostol Luka gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Brod. Policijskoj stanici Doboj jedan juče je prijavljeno da je tog dana otuđen bicikl koji se nalazio neobezbjeđen ispred jednog ugositetljskog objekta u Doboju. Prema izjavi vlasnika, pričinjena mu je materijalna šteta u iznosu od oko 1.000 KM i toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela krađa, navodi se u saopštenju.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela i šest saobraćajnih nezgoda. Nije bilo evidentiranog narušavanja javnog reda i mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana