Teška saobraćajka u mjestu Knešpolje, jedna osoba poginula

GS
Foto: Jabuka.tv

ŠIROKI BRIJEG - Jedna osoba poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u mjestu Knešpolje kod Širokog Brijega, potvrđeno je iz Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona.

Ostali učesnici u saobraćajnoj nesreći koja se desila oko 13.00 časova i u kojoj su učestvovala dva vozila, prevezeni su u bolnicu, rečeno je iz ovog tužilaštva.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva lična automobila marke “mercedes” i “pasat”.

Vozilom “mercedes” upravljao je M.L. (1999.) iz Posušja, dok su se u istom vozilu nalazila njegova dva brata I.L. (1996.) i M.L. (2001.) kao suputnici.

Vozilom “pasat” upravljao je M.P. (1959.) iz Mostara, a kao suputnik u istom vozilu se nalazio S.L. (2011.) iz Mostara.

Četiri osobe su zadobile tjelesne povrede za sada neutvrđenog stepena, dok je I.L. od zadobijenih povreda preminuo. Uviđaj je izvršen po nalogu dežurnog tužioca Borislava Čuljka.

Nad tijelom preminulog izvršiće se obdukcija, te će se naložiti sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok nastanka saobraćajne nesreće, potvrdila je viša stručna saradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužilaštva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević. 

Nakon izvršenog uviđaja, na navedenoj dionici saobraćaj se obavlja jednom trakom. Pripadnici PU Široki Brijeg i dalje su na mjestu nesreće i regulišu saobraćaj, prenosi Jabuka.tv.
 

 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana