Svijeća izazvala požar u stanu, vlasnica bacila stvari kroz prozor pa zapalila „golf”

Srna
Foto: Ilustracija

DOBOJ - Plamen svijeće izazvao je požar u stanu u Ulici Cara Dušana u Doboju, a vlasnica A. N. (75) je prilikom gašenja plamena dio stvari izbacila kroz prozor i oštetila vozilo “golf” koje se nalazilo na parkingu, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz policije navode da je požar prijavljen juče u 9.40 časova, a prema riječima vlasnice, požar je izazvala svijeća čiji je plamen zahvatio krevet nakon čega je ona dio kreveta izbacila kroz prozor i tom prilikom oštetila pomenuto vozilo, a koje je u vlasništvu M. B.

- Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj – naveli su iz policije.

Gorjeli auto i kamion

Policijskoj stanici Doboj jedan sinoć je prijavljeno da je u mjestu Bukovačke Čivčije došlo do požara na putničkom automobilu marke “reno” u vlasništvu lica čiji su inicijali A.I. sa područja ovog grada, koji je u potpunosti izgorio.

Iz policije kažu da se lice mjesta obezbjeđivalo do jutarnjih časova, kada će biti izvršen uviđaj.

Policijskoj stanici Modriča sinoć je prijavljeno da je došlo do zapaljenja teretnog vozila marke “volvo” bez registarskih oznaka, u vlasništvu lica čiji su inicijali J.B. sa područja opštine Vukosavlje, koje se nalazilo parkirano u dvorištu porodične kuće.

Nakon policijskog uviđaja utvrđeno je da je uzrok požara ljudski faktor. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

U saopštenju se navodi i da je policija u Doboju uhasila vozača iz tog grada čiji su inicijali V.D. kod koga je utvrđeno prisustvo 4,12 promila alkohola u organizmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana