Šveđanin udario motociklistu u Prijedoru pa pobjegao

N. Tomašević
Šveđanin udario motociklistu u Prijedoru pa pobjegao

PRIJEDOR – Policija je privela državljanina Švedske D.B. koji je pobjegao sa lica mjesta nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povrijeđen motociklista D.K. iz Prijedora.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da se nesreća desila juče oko 18.20 časova u ulici Slavka Rodića u Prijedoru.

- Policiji je prijavljeno da se dogodila nezgoda u kojoj je povrijeđen motociklista, dok se nepoznati vozač koji je prouzrokovao nezgodu udaljio s lica mjesta. Policijski službenici PS Kozarska Dubica identifikovali odbjeglog vozača i utvrdili da se radi o državljaninu Švedske D.B. koji je ”mercedesom” izazvao nezgodu u kojoj je povrede zadobio vozač "kavasakija“ D.K.-saopšteno je iz policije.

Pojašnjavaju da je istog dana D.B. priveden oko 23.30 časova, a  o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

- Tužilaštvu će  nakon kompletiranja predmeta protiv D.B. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi-navode u policiji.

N.T.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana