Svat pucao iz gasnog pištolja, uručen mu prekršajni nalog

Srna
Foto: Ilustracija

BIJELjINA - Policija je danas identifikovala i pronašla lice iz M.M, koje je u ovom mjestu u koloni svatova ispalilo četiri metka iz gasnog pištolja, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Lice M.M. iz pištolja je pucalo u ponedjeljak, 29. jula, te mu je uručen prekršajni nalog prema Zakonu o oružju i municiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naredio da lice bude prekršajno sankcionisano.

Učesnici kolone od tridesetak vozila koja se u ponedjeljak, 29. jula, kretala iz pravca federalne opštine Teočak, cijelim putem kroz Republiku Srpsku vrijeđali su građane srpske nacionalnosti, pri čemu su koristili ratne zastave takozvane Armije BiH, a ispaljivani su hici iz gasnih pištolja u centru Janje.

Iz Udruženja veterana "Garda Panteri" ranije su izjavili da je ovaj incident izazvao zabrinutost kod srpskog stanovništva, te da očekuju da se oglase gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, kao i Savjet mjesne zajednice Janja i Boračka organizacija Bijeljina. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana