Sutra nastavak potrage za nestalim licem u Brčkom

Srna
Sutra nastavak potrage za nestalim licem u Brčkom

ISTOČNO SARAJEVO - U Brčkom će sutra ujutro biti nastavljena potraga za licem koje je nestalo na rijeci Savi u distriktu, saopšteno je iz Uprave civilne zaštite Republike Srpske.

Na poziv Odjeljenja za javnu bezbjednost Brčko distrikta, potrazi za nestalim licem danas su se pridružili pripadnici Republičke uprave civilne zaštite sa Specijalizovanom jedinicom za spasavanje na vodi i pod vodom i dron timom, a sutra će se u potragu uključiti i ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz Republičke uprave civilne zaštite navode da u potrazi učestvuju i Helikopterski servis Republike Srpske, te Policija i Civilna zaštita Brčko distrikta.

Republička uprava civilne zaštite poziva građane i ribare koji izlaze na Savu od ušća ove rijeke u Drinu do Brčko distrikta da informacije korisne za potragu prijave na besplatan telefonski broj 121.

Policija Brčko distrikta pozvala je građane da pomognu u traženju četrdesetčetvorogodišnjeg Borislava Mišovića, čiji je nestanak prijavljen 5. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana