Sudar kod Širokog Brijega: 1 osoba poginula, 4 povrijeđene

GS
Sudar kod Širokog Brijega: 1 osoba poginula, 4 povrijeđene

ŠIROKI BRIJEG - Jedna osoba je poginula, a četiri su povrijeđene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu između Širokog Brijega i Posušja u mjestu Podvranić, potvrđeno je za Kliks.

Kako nam im je rečeno u Tužilaštvu ZHK nesreća se dogodila oko 13 časova kad su se sudarili automobili „tojota Rav 4“ i „audi Q3“.

-U direktnom sudaru smrtno je stradao vozač automobila„audi Q3“. Radi se o 82-godišnjem S.Š. iz Rakitna s mjestom prebivališta u Širkom Brijegu. S njim je u vozilu bila jedna ženska osoba koja je zadobila tjelesne povrede te je vozilom Hitne medicinske pomoći odmah prevezena u SKB Mostar - kažu u Tužilaštvu.

U drugom vozilu, kako navode bile su tri osobe i sve su zadobile tjelesne povrede te su prevezene u mostarsku bolnicu kako bi im bila ukazana medicinska pomoć i ustanovljen stepen povreda.

Policijski službenici PU Široki Brijeg su uradili uviđaj tokom kojeg je saobraćaj na ovoj dionici bio u potpunosti obustavljen, te preusmjeren na alternativne pravce.

U cilju rasvjetljavanja ovog slučaja nadležni tužilac je naložio obdukcija tijela i izuzimanje svih nalaza za potrebna vještačenja, nakon čega će biti poznato više detalja o nesreći koja se dogodila.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana