Sud odlučio o pritvoru osumnjičenih za ubistvo Kulišića

N. Tomašević
Sud odlučio o pritvoru osumnjičenih za ubistvo Kulišića

DOBOJ - Andreji Kajganić i Draženu Lazareviću, koji su osumnjičeni za ubistvo Saše Kulišića iz Doboja, Okružni sud u ovom gradu produžio je pritvor za još dva mjeseca.

Prema rješenju suda, oni iza rešetaka ostaju do 29. aprila ili nove odluke suda.

- Mjera produženja pritvora donesena na prijedlog Okružnog javnog tužilaštva, a nakon saslušanja osumnjičenih. Dalje aktivnosti na predmetu u ovoj fazi postupka zavise od prijedloga i istrage koju vodi Okružno javno tužilaštvo Doboj - naveli su u dobojskom sudu.

Kajganićeva i Lazarević osumnjičeni su da su po prethodnom dogovoru, usmrtili Kulišića kojeg su prethodno omamili lijekovima 29. januara. U zločinu je učestvovala Kulišićeva maloljetna kćerka po nalogu majke Andree koja mu je u limunadu sipala tablete "treana" kako bi ga omamila. On je od toga zaspao, a maloljetnica je ostavila otvorena vrata kuće u koju su ušli Andrea i Lazarević koji ga je udario pesnicom i onesvijestio. Njih dvoje su zatim žrtvu iznijeli i strpali u gepek te odvezli u šumu u izletište Preslica kod Doboja gdje ga Andrea nožem tri puta ubola u grudi i stomak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana