Stravična nesreća u Doboju, poginule dvije osobe

Nebojša Tomašević
Stravična nesreća u Doboju, poginule dvije osobe

DOBOJ – Vozač "pasata" T.J. (59) i putnik iz tog vozila Z.P. (63) preminuli su nakon sudara automobila sa kamionom "volvo" s prikolicom kojim je upravljao A.S. iz Kalesije, FBiH.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj nesreća se desila jutros oko 6.45 časova na putu Doboj-Modriča, u mjestu Kostajnica. Nezvanično saznajemo, u nesreći je teško povrijeđen V.J, sin stradalog vozača "pasata".

-  U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila su T.J. vozač putničkog automobila marke „pasat” i lice  Z.P. putnik u navedenom vozilu usljed kojih su preminuli u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju. Suvozač iz vozila  V.J. zadobilo je teške tjelesne povrede i zadržan je na liječenju u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju - navedeno je u saopštenju policije.

Dodali su da su uviđaj na licu mjesta obavili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pojasnili su da je A.S. iz Kalesije upravljao skupom vozila od čega vučno vozilo “volvo” i priključno vozilo marke „Schmitz”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana