Udes kod Foče: Moler poginuo u sudaru sa kamionom "brze pošte"

N. T.
Foto: Klix.ba

FOČA - Moler Eldar Šišić ( 27) poginuo je kada se "fijatom bravom" sudario sa kamionom "brze pošte" u Vrnovskim stijenama kod Foče, potvrđeno je "Glasu Srpske".

U Policijskoj upravi Foča, navodeći inicijale stradalog, su kazali da se nesreća  desila jutros oko 7. 45 časova, a kamionom je upravljao L. Ž. koji nije povrijeđen.

Izvor blizak istrazi je kazao da je Šišić iz za sad nepoznatih razloga prešao u sprotnu kolovonu traku te dirket podletio pod kamion. 
Nezvanično saznajemo da je Šišši iz Foče gdje radio s kolegom molerske radove išao nešto za Sarajevo.

- On je vozilo uzeo od svog kolege i u trenutku nesreće nije kod sebe imao dokumenta. Identifikovan je tek nakon što je taj kolega došao na lice mjesta. Njih dva su obavljali neke molerske radove u Foći-kazao je izvor "Glasa Srpske".

U Policijskoj  upravi Foča su kazali  da su obavili uviđaj na licu mjesta i da o uzrocima i detaljima nesreće ne mogu da govore dok se ne završpi istraga.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje. On je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera, radi utvrđivanja tačnih uzroka koji su doveli do saobraćajne nezgode-rekli su u policiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana