Stari policijski znanac uhapšen jer je prijetio inspektoru pred porodicom

Jasmina Salopek
Stari policijski znanac uhapšen jer je prijetio inspektoru pred porodicom

DOBOJ - Aleksandar Vasiljević iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je na ulici prijetio inspektoru Policijske uprave Doboj, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Vasiljević je, saznajemo, inspektoru prijetio u srijedu kada ga je sreo u gradu dok je bio sa porodicom.

-Psovao je i prijetio policajcu da će ga polomti, a prijetnje su povezane sa poslom koji obavlja policijski službenik - kazao je naš sagovornik.

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su, uz navođenje inicijala, da je Vasiljević uhapšen u četvrtak u jutarnjim časovima .

- Službenici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Dobojlišili su slobode lice inicijala A. V. iz Doboja, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti na štetu jednog policijskog službenika Policijske uprave Doboj - saopšteno je iz policije.

Dodaju da je nad njim izvršena kriminalistička obrada i danas je uz izvještaj o krivičnom djelu predat u Okružnog tužilaštva Doboj.

Vasiljević je javnosti najpoznatiji  to tome što je osuđen na sedam mjeseci zatvora jer je sa bivšom djevojkom Saškom Kovačević poznatijom kao "Fatalna Saška" ucjenjivao fratra, a kaznu je skoro cijelu proveo u pritvoru. Njih dvoje su tada sa Milom Joksimovićem je od fratra iz Dervente pokušali da izvuku 250.000 KM, prijeteći mu da će u suprotnom objaviti snimke njegovog seksualnog odnosa sa izvjesnom Danirom.

Vasiljević  je hapšen i zbog prijetnji da će zapaliti policijski automobil i pokušaja da udari policajca.

Više puta su njemu i partnerki Adrijani Petrović zapaljeni skupocjeni automobili. Početkom godine kada je policija postupala po prijavi požara na vozilu  koji koristi njegova partenrka, Vasiljević je upućivao prijeteće riječi policijskim službenicima, te je pokušao fizički da nasrne na njih pa je uhapšen.

Vasiljević i Petorvićeva su u novembru prošle godine hapšeni u akciji "Smola" kada je pronađeno 910 grama hašiša.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana