Stabilno zdravstveno stanje supružnika i djece povrijeđenih u nesreći

N.T.
Stabilno zdravstveno stanje supružnika i djece povrijeđenih u nesreći

MRKONjIĆ GRAD - Supružnici Marinko (34) i Sanja (31) Komlenić te njihovo dvoje djece koji su povrijeđeni u nesreći u mjestu Brdo kod Mrkonjič Grada, su trenutno stabilnog stanja i biće pušteni na kućno lijčenje.

Ovo je rečeno u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske, navodeći njihove inicijale.

-  Pacijenti M. K. (34) i S.K. (31) primljeni su Urgentni centar 13. marta i hospitalizovani u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Nakon kliničkog pregleda utvrđeno je da  S.K. ima povredu jednog rebra i vratnog pršljena dok su kod M.K.  utvrđene lakše tjelesne povrede. Pacijenti su hospitalizovani jedan dan zbog opservacije, te će  biti otpušteni u stabilnom stanju uz terapijske preporuke.

Iz iste saobraćajne nezgode, u prijemnu ambulantu Klinike za dječiju hirurgiju primljeni su pacijenti D.K. (4) i M.K. (7) koji su zbrinuti, pregledani i dijagnostički obrađeni . Pacijenti D.K. i M.K. su stabilnog zdravtsvenog stanja pušteni na kućno liječenje uz preporuke ljekara -saopšteno je iz UKC RS.

Ova nesreća se desila juče oko 16.20 časova kada je "golf" u kome su bili supružnici Komlenić i njihova djeca sletio s puta , u mjestu Brdo nedaleko od tunela kod jezera Balkana.

Maloljetnica D. K. (17) koja je povrijeđena u subotu u nesreći u Donjoj Marićkoj kod Novog Grada je takođe trenutno stabilnog zdrvstvenog stanja.

- Pacijentica dovezena u politraumatizovanom stanju, te zbrinuta u skladu sa medicinskim protokolima. S obzirom da joj je zdravstveno stanje stabilizovano je hospitalizovna u Kliniku za neurohirurgiju. Ona je u Urgentnic entar primljena 12. marta 2022. godine u 22:40 časova - rekli cu u UKC RS.

Nesreć u kojoj je povrijeđen maloljetnica D. K. Desila se u subotu oko 20 časova kada je "golf" koji je vozio N.K. iz tog grada sletio sa lokalnog puta u Donjoj Marićkoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana