Stabilno zdravstveno stanje maloljetnika iz Šipova

GS
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Šesnaestogodišnji Vojin Ćućuz iz Šipova primljen je u Urgentni centar UKC Republike Srpske danas u 13.15 i pacijent je za sada stabilan

Zdravstveno stanje šesnaestogodišnjaka iz Šipova, koji je pronađen u kanjonu rijeke Sokočnice, za sada je stabilno i u toku je dijagnostička obrada, potvrđeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Zbrinut je i u toku je dijagnostička  obrada, te su sve prognoze u vezi s njegovim zdravstvenim stanjem  preuranjene", naveli su iz UKC RS za "Nezavisne novine".

Podsjetimo, šesnaestogodišnjak je danas oko podneva pronađen u kanjonu rijeke Sokočnice.

Božana Vulin, portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad, istakla je da se ova policijska uprava zahvaljuje svim mještanima Šipova koji su davanjem korisnih informacija i učestvovanjem u protrazi doprinijeli da maloljetnik bude pronađen.

Ona je u izjavi za "Nezavisne novine“ precizirala da je nestanak ovog šesnaestogodišnjaka, Policijskoj stanici Šipovo, prijavljen juče oko 14.30.

"U potragu su se odmah uključili pripadnici Policijske stanice Šipovo, Policijske stanice Mrkonjić Grad, Jedinice žandarmerije Policijske uprave Mrkonjić Grad i Civilne zaštite, te mnogobrojni mještani Šipova. Potraga je nastavljena jutros i helikopterom MUP-a RS, te je šesnaestogodišnjak pronađen oko 12 časova u kanjonu rijeke Sokočnice", rekla je Vulinova

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana