Srbijanci krali novčanike u Banjaluci

N.T.
Srbijanci krali novčanike u Banjaluci

BANjALUKA - Tri državljanina Srbije T. R., D. R. i D. A. iz Pančeva zbog sumnje da su tokom aprila iu marta ukrali više nočanika i mobilnih telefona sve u vrijednosti od oko 2.500 KM, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Navodi se da su osumnjičeni otkriveni nakon što je policiji 2. aprila prijavljeno da je iz jedne trgovinske radnje ukraden novčanik.

- Policija je nakon prijave identifikovala T.R., D.R. i D.A. iz Pančeva kao počinioce krađe. reduzimanjem operativnih mjera i radnji, utvrđeno je da su navedena lica na području Banjaluke tokom mjeseca marta i aprila tekuće godine počinila još četiri krađe. Meta napada su bili novčanici i mobilni telefoni. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 2.500KM-navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je kod osumnjičenih pronađena i oduzeta određena količina novca, kao i mobilni telefon, a za koje postoje osnovi sumnje da potiču iz navedenih krivičnih djela.

- Oduzeti predmeti će biti vraćeni vlasnicima,a  s obzirom da se radi o državljanima Srbije, nakon završene kriminalističke obrade, lica su predata Službi za poslove sa strancima, Terenski centar Banjaluka.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka-saopštila je policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana