“Sitroen“ udario u zid kuće, poginuo mladi sportista

J.Sa.
Foto: Ilustracija

ŠIROKI BRIJEG- Fudbaler Futsal kluba Hercegovina Mile Zelenika (27) iz Širokog Brijega poginuo je u saobraćajnoj nesreći nakon što se zabio u zid kuće, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadno-hercegovačkog kantona saopštili su da je do nesreće došlo u u jutarnjim časovima u Dobriču kod Širokog Brijega.

– Po primljenoj prijavi policijski službenici su izašli na mjesto nesreće gdje je dežurni ljekar Doma zdravlja konstatovao smrt M.Z. iz Širokog Brijega – saopšteno je iz policije.

Dodaju da su uviđajem ove saobraćajne nesreće došli do saznanja da je M. Z., upravljajući "sitroenom" izgubio kontrolu nad volanom, te udario u zid dvorišta porodične kuće.

- Po kompletiranju predmeta Kantonalnom tužilaštvu ZHK biće dostavljen izvještaj o ovoj nesreći- naveli su MUP-a ŽZH.

Na „Fejzbuk“ stranici kluba Hercegovina potvrdili su informaciju da je poginuo njihov igrač.

- Bio si najpozitivniji član ovog kolektiva i ovaj klub bez tebe nikada više neće biti isti. Pokoj vječni daruj mu Gospodine - objavili su na stranici.

Prema nepotvrđenim informacijama, tokom fudbalske karijere Zelenika je bio član i HNK Kreševo, a u igrao je i za HNK Čapljina. Futsal je počeo igrati 2018. godine u Zrinjskom, a igrao je još za MNK Seljak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana