Šipovljanin povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Srna
Šipovljanin povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

MRKONjIĆ GRAD- Vozač "pasata" M.T. iz Šipova povrijeđen je kada je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta u mjestu Čifluk, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

Portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin rekla je da su kod povrijeđenog alkotestiranjem utvrđena 2,2 promila alkohola u krvi, te da mu je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo, nakon čega je upućen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Vulinova je dodala da se saobraćajna nezgoda dogodila sinoć oko 22.00 časova u opštini Šipovo, na regionalnom putu Jezero-Kupres.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Šipovo.

U mjestu Graci kod Mrkonjić Grada dogodila se i saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povrijeđenih, a u kojoj je jedan od učesnika vozio sa više od tri promila alkohola u krvi.

Vulinova je rekla da se sinoć u 22.40 časova na lokalnom putu dogodila ova nezgoda u kojoj su učestvovali automobil "pasat", kojim je upravljao Mrkonjićanin D.P, "golf", koji je vozio Mrkonjićanin Đ.S. i parkirani automobil "reno".

"Alkotestiranjem vozača kod lica Đ.S. utvrđeno je 3,05 promila alkohola u krvi, nakon čega je lišen slobode", navela je Vulinova.

Ona je dodala da su uviđaj izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana