Sin osumnjičen da je ubio oca u Brčkom, policija traga za ubicom

Srna, Srpskainfo
Sin osumnjičen da je ubio oca u Brčkom, policija traga za ubicom

BRČKO - Dalibor Jovičević (34) osumnjičen je da je u porodičnoj kući u brčanskom Novom naselju Brezovo polje ubio oca Slavišu (63), saznaje nezvanično Srna.

Portparol Policije Brčko distrikta Dževida Hukičević rekla je novinarima da je juče primljena prijava, po kojoj postupaju policijski službenici pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta te da više informacija o ovom slučaju ne može da kaže.

Tužilaštvo Brčko distrikta saopštilo je da intenzivno sprovodi istražne radnje u vezi sa ubistvom u Brezovom Polju.

U saopštenju se navodi da uviđajem na licu mjesta neposredno rukovodi tužilac, da je naređena obdukcija tijela, kao i da se saslušavaju mogući svjedoci i sprovode druge istražne radnje o jučerašnjem ubistvu.

Sprovođenje istrage se nastavlja u saradnji sa policijom koja traga za licem čiji je identitet poznat, a koje se dovodi u vezu sa ovim ubistvom.

Srna nezvanično saznaje da policija traga za Daliborom Jovičevićem, koji se nakon što je pucao u oca iz automatskog oružja, naoružan udaljio od kuće u nepoznatom pravcu.

Tijelo nesretnog Jovičevića pronašla je bivša supruga.

Zdravko Mitrović, koji živi u ulici u kojoj je stanovala porodica Jovičević kaže da su svi zaprepašteni.

– Bili su domaćini ljudi. Čovjek se trudio, bori se kao i svaki čovjek. Nije imao nikakav konflikt ni sa kim. Nemam ništa ružno da kažem o njemu. Svi smo zaprepašteni – rekao je Mitrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana