Šipovljanka osumnjičena da je ukrala zlatni sat i narukvicu vrijedne 14.000 KM

Nebojša Tomašević
Šipovljanka osumnjičena da je ukrala zlatni sat i narukvicu vrijedne 14.000 KM

BANjALUKA - Milena B. (35) iz Šipova privedena je zbog sumnje da je iz stana u Banjaluci ukrala pozlaćeni sat i zlatnu narukvicu vrijedne 14.000 KM, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Nju su u srijedu uhapsili  pripadnici Policijske stanice Šipovo, a službenici Policijske uprave Banjaluka juče su izvršili kriminalističku obradu i na teret joj se stavlja da je počinila krivično djelo teška krađa.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, Šipovljanka je osumnjičena da je između 7. februara od 20 časova i 8. februara do 8.30 časova  iskoristila nepažnju oštećenog iz njegovog stana u Banjaluci uzela sat i narukvicu.

 - Tokom kriminalističke obrade kod M.B. su pronađeni i uz potvrdu privremeno oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela. Oni će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku - rekli su u PU Banjaluka.

Dodali su da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana