Ranjenu ženu pronašla policija, suprug upalio traktor i auto da se ne čuju pucnji

Nebojša Tomašević
Foto: D. Pozderović

LAKTAŠI – Osumnjičeni za pokušaj ubistva Zdravko Milanović (67), prije nego je hicem iz puške ranio suprugu Nevenku (56), upalio je traktor i automobil da se ne bi čuli pucnji, ispričani su za "Glas Srpske" stanovnici Čardačana kod Laktaša.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23 časa u njihovoj porodičnoj kući u Čaradčanima kod Laktaša. Povrijeđena Nevenka smještena je u Univerzitetski klinički centar i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, ali su sve dalje prognoze preuranjene.

"Glas Srpske" saznaje da je nakon zločina Milanović pozvao policiju u Laktašima i rekao "ubio sam ženu".

Nezvanično saznajemo da je Milanović nakon poziva upućenog policiji sjeo  u automobil i otišao u policijsku stanicu Laktaši i predao se te im je predao pušku.

-  Patrola je nakon njegovog poziva upućena na lice mjesta i oni su se automobilom mimoišli s osumnjičenim. Policajci su u kući pronašli ranjenu Nevenku koja je davala znakove života te su odmah pozvali službu hitne pomoći koja je brzo odvezla u bolnicu - rekao je izvor blizak istrazi.

Mještani Čardačana kažu da su čuli da kod kuće Milanovića radi traktor i atomobil te da nisu čuli pucnje.

- Osobenjak je i ni s kim skoro ne priča pa ni sa bratom. Prijeke je naravi i zavisno od raspoloženja zna se i posvađati. Ipak, ne znamo šta mu je bilo da ovakvo nešto uradi. Nevenka je bila kod snaje u Austriji i nedavno se vrstila.Možda mu je to smetalo, ko zna. Čudan je on čovjek -rekla je jedna mještanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana