Radnik teško povrijeđen prilikom odvoza smeća u Trebinju

GS
Radnik teško povrijeđen prilikom odvoza smeća u Trebinju

TREBINjE - U saobraćajnoj nezgodi koja se još u prošlu srijedu desila u trebinjskom naselju Vinogradi teško je povrijeđen radnik trebinjskog komunalnog preduzeća dok je radio na poslovima odvoza smeća, saznaje ATV.

U nezgodi je učestvovao kamion za odvoz smeća, detalji ovoga nemilog događaja još nisu poznati. Sa teškim povredama radnik S.R. je primljen u trebinjsku Bolnicu a onda helikopterom prebačen u UKC.

ATV nezvanično saznaje da su kolege pozvale hitnu pomoć a onda se udaljili sa mjesta nezgode prije dolaska policije.

-Policijska stanica za bezbjednost saobraćaja Trebinje je 18. septembra 2024. godine, oko 11,20 časova, zaprimila prijavu da se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo specijalno vozilo za odvoz otpada u vlasništvu „Komunalno” a.d. Trebinje. U saobraćajnoj nezgodi lice inicijala S.R. je zadobilo teške tjelesne povrede - odgovoreno je ATV-u iz PU Trebinje.

O zaprimljenoj prijavi obaviješteno je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je ovlastilo policijske službenike da izvrše uviđaj na licu mjesta.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti Izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama nakon čega će postupajući tužilac nalagati dalje mjere i radnje - stoji u odgovoru iz PU Trebinje.

Direktor preduzeća „Komunalno”a.d. Trebinje Milan Mandrapa u telefonskom razgovoru je rekao da se nada da će povrijeđeni radnik biti dobro i da će se tek tada oglasiti.

O stepenu povreda sa kojima je S.R. primljen u trebinjsku Bolnicu iz ove ustanove nisu željeli odgovoriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana