Radnik Gradske uprave u Banjaluci vrijeđao policajca, pa uhapšen

Nebojša Tomašević
Radnik Gradske uprave u Banjaluci vrijeđao policajca, pa uhapšen

BANjALUKA - Radnik banjalučke Gradske uprave Zoran Đ. uhapšen je zbog sumnje da je nakon parkiranja automobila na službeni parking Policijske stanice Obilićevo odbio da ga preparkira vrijeđajući policajca, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

- Nakon što je parkirao automobil, prišao mu je policajac i rekao da on tu ne može da stane jer je to službeni parking. Zoran Đ.  mu je tada odbrusio: „Nećeš ti meni govoriti gdje ću da parkiram, balo jedan“ - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, istakli su da Zorana Đ. terete za ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

- Osumnjičeni je na službeni parking Policijske stanice Banjaluka Obilićevo, parkirao „škodu“. Policijski službenik je upoznao navedeno lice da je  parking samo za službena vozila Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na šta  je on uputio uvredljive riječi policijskom službeniku. Na zakonito naređenje da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira  se oglušio, nakon čega je lišen slobode. U toku je rad po navedenom predmetu-saopštili su iz PU Banjaluka ne otkrivajući druge detalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana