Radnik „Drine“ osumnjičen da je pretukao odbornika SO Srebrenica

Anita Janković Rečević
Radnik „Drine“ osumnjičen da je pretukao odbornika SO Srebrenica

SREBRENICA - Odbornik SNSD-a Skupštini opštine Srebrenica Bojan Josipović pretučen je sinoć u mjestu Brežani, a za napad je, saznaje „Glas Srpske“ osumnjičen Milan S, radnik nacionalnog parka "Drina".

Funkcioner srebreničkog SNSD-a i načelnik ove opštine Mladen Grujičić za "Glas Srpske"  kaže da je Josipovića pretukao Milan S. i da to nije prvi put.

Naime, Josipović je kratko vrijeme obavljao funkciju direktora Nacionalnog parka "Drina" i tada je, prema Grujičićevim riječima, raskinuo ugovore svim radnicima koji su se vodili  na platnom spisku ,a koji nisu dolazli na posao.

-Među njima je bio i Milan S., koji je Josipovića i prije nekoliko mjeseci fizički napao - pojasnio je Grujičić.

Dodao je da  Milan S. Jospovića sinoć sačekao u šumarku, popriječio mu put autom i napao ga.

- Udarao ga je kroz prozor automobila i nanio mu teške povrede lica, nakon čega je Josipović medicinski zbrinut u Domu zdravlja Srebrenica, a potom prebačen u Bolnicu Zvornik. Nakon što prikupi svu potrebnu dokumeantaciju podnijeće krivičnu projavu protiv Milana S.- kazao je Grujičić i dodao da je Milana S. novi direktor Nacionalnog parka "Drina" ponovo vratio na prvobitno radno mjesto.

U Policijskoj upravi Zvornik medijima su, navodeći incijale osumnjičenog i žrtve rekli da im je sinoć oko 20.45 časova Josipović prijavio da je napadnut od strane M. S. iz Srebrenice.

Policija je izašla na teren i došla do saznanja da je M.S. prvo upućivao prijetnje B. J., a da ga je zatim i fizički napao i nanio mu povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio da se protiv M. S. dostavi izvještaj zbog sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i tjelesna povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana