Radnik "Čistoće" poginuo u centru Banjaluke

GS
Radnik "Čistoće" poginuo u centru Banjaluke

BANjALUKA - Radnik banjalučkog preduzeća "Čistoća" Ranko Milošević (58) iz Banjaluke poginuo je u sudaru u centru grada, a Vojo Čivčić (27), vozač automobila koji je učestvovao u nesreći se udaljio, ali je kasnije pronađen i uhapšen, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Saobraćajna nesreća dogodila se 54 minuta poslije ponoći u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, u neposrednoj blizini nekadašnje Fabrike duvana, piše Srna.

Tužilaštvo navodi da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali cisterna za pranje ulica i automobil "opel korsa" kojim je upravljao Vojo Čivčić (27) iz Banjaluke.

-Čivčić se potom udaljio sa mjesta gdje se dogodila nezgoda, ali je efikasnim radom policije pronađen i uhapšen - navode u tužilaštvu.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnoj javnog tužilašva Banjaluka zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je izdao nalog da se preduzmu sve istražne radnje kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti ove nezgode, a naređena je i obdukcija tijela poginulog koja će biti obavljena u Zavoidu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana