Radinković doveden u Okružno javno tužilaštvo (VIDEO)

N. Tomašević
Foto: Velibor Tripić

BANjALUKA - Višestruki prestupnik iz Banjaluke, Nenad Radinković, doveden je večeras u Okružno javno tužilaštvo na saslušanje. 

Radinković je uhapšen jutros u okviru akcije ”Kros” zbog sumnje da je iz garaže privatne kuće u Laktašima ukrao kvad, saznaje Glas Srpske.

U PU Banjaluka navode da je akcija ”kros” sprovedena u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Repbulike Srpske.

Dodaju da je krađa izvršena u noći između 18. i 19. septembra ove godine u Laktašima.

Uhapšen zbog krađe kvada

- Oštećeni je prijavio da je nepoznato lice tokom noći iz garaže porodične kuće u Laktašima otuđilo četvorocikl takozvani ”kvad”. Preduzimanjem operativnih mjera i radnji, policijski službenici su sinoć u Laktašima pronašli otuđeni četvorocikl, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da su po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni pretresi na više lokacija u Banjaluci i Laktašima pri čemu su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

- Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca, a N.R. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, navode u policiji.

 

@glas.srpske Višestruki prestupnik iz Banjaluke, Nenad Radinković, doveden je večeras u Okružno javno dužilaštvo na saslušanje. #glassrpske ♬ original sound - Glas Srpske

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana