Racija u kafiću u Gradišci, pronađeni spid, marihuana i ekstazi

J.Sa.
Racija u kafiću u Gradišci, pronađeni spid, marihuana i ekstazi

GRADIŠKA- Gradiška policija prilikom racije u jednom ugostiteljskom objektu pronašla je drogu kod tri lica, dok je testiranjem utvrđeno da su druga dva lica konzumirala narkotike.

Policijska uprava Gradiška, navodeći inicijale, saopštila je da su tokom racije uhapsili Alema S. (26) iz Banjaluke kod kojeg su pronađene dvije vrećice sa spidom, te će protiv njega Okružnom tužilaštvu Banjaluka podnijeti izvještaj o krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Daljom kontrolom kod V.D. (25) iz Srpca pronađena je vrećica sa marihuanom, dok je kod Davida L. (26) iz Banjaluke pronađeno više tableta ekstazija.

- Zbog počinjenog prekršaja o proizvodnji i prometu opojnih droga licima V. D. i D. L. izdati su prekršajni nalozi- saopšteno je iz Policijske urpave Gradiška.

Pored navedenih osoba na drogu su testirani Zoran P. (27) iz Gradiške  i Milica K. (28) iz Banjaluke, te je utvrđeno da su isti pozitivni, kao i da su tokom večeri konzumirala drogu na gradskom keju u ulici Obala Vojvode Stepe.

Prema nezvaničnim informacijama, racija je bila u kafiću „Makao“ u Gradišci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana