Pucnjava u Sarajevu: Policija traga za Edhemom Šljivom

J. Sa.
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još uvijek tragaju za Edhemom Šljivom za kojeg se sumnja da je u  sarajevskom naselju Hrasno na Trgu Heroja ranio Rijada Drakovca (27).

Iz MUP-a KS saopštili su da je do pucnjave došlo juče oko 14 časova.

- Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo, a potom je prebačen u UKC u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatovali teške tjelesne povrede u predjelu desne noge, a na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržan na daljem liječenju-navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje zbog počinjenog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti, teška tjelesna povreda.  Uviđaj na licu mjesta obavili su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.

U saopštenju policije još se navodi da je oštećeno i vozilo "sitroen" koje se nalazilo parkirano u  blizini mjesta pucnjave.

- Poduzimajući mjere i radnje na prikupljanju informacija, kao i identifikaciji i pronalasku izvršioca navedenog krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja o mogućem izvšiocu za kojim se intenzivno traga- navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana