Pucano na "tuareg", policija ima saznanja o izvršiocu

Srna
Foto: Ilustracija

SARAJEVO- Sarajevska policija došla je do saznanja da je muškarac čiji su inicijali S.A. /34/ iz Sarajeva na području opštine Novi Grad pucao na automobil "tuareg", vlasništvo lica čiji su inicijali M.U.

Policiju je u subotu, 26. decembra, lice M.U. obavijestilo da je u Ulici Džemala Bijedića nepoznato lice pucalo iz pištolja u smjeru njegovog vozila.

Tom prilikom je na vozilu oštećen prednji lijevi točak, a povrijeđenih osoba nije bilo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Radeći na rasvjetljavanju krivičnih djela počinjenih u ovom događaju, policija je došla do saznanja da izazivanje opšte opasnosti, nasilničko ponašanje, te oštećenje tuđe stvari počinio S.A. /34/ iz Sarajeva.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih djela i pronalasku izvršioca, dodaje se u saopštenju.

Pješak čiji su inicijali O.M. teško je povrijeđen kada ga je na kolovozu na području sarajevske opštine Centar udario automobil marke "mercedes" kojim je upravljalo nepoznato lice, a koje se udaljilo sa lica mjesta.

Povrijeđenom pješaku ukazana je ljekarska pomoć na Klinici urgentne medicine u Sarajevu, nakon čega je otpušten na kućno liječenje, navodi se u saopštenju.

Radeći na rasvjetljavanju i dokumentovanju saobraćajne nezgode koja se desila u subotu u popodnevnim časovima, policija je došla do sazananja da je vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi tada upravljao vozač M.S. /33/ iz Sarajeva.

Lice M.S. je pozvano u službene prostorije, gdje mu je uzeta izjava u svojstvu osumnjičenog, nakon čega je otpušten, a policija nastavlja rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana