Pucali na taksi pa vozilo oštetili sjekirom

N. T. 
Foto: Ilustracija

ISTOČNO SARAJEVO - Paljani V. S. i Đ. C. osumnjičeni su da oštetili taksi vozilo vlasništvo jedne sarajevske firme, potvrđeno je u policiji.

Kako su pojasnili jedan od njih je  pucao na automobil, a drugi je zatim sjekirom udario i oštetio vozilo. Niko nije povrijeđen.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopštili su da se pomenuti slučaj dogodio juče oko 2.45 časova u mjestu Bulozi opština Istočni Satari Grad.

"Policijskoj upravi Istočno Sarajevo navedene noći vozač taksi vozila, vlasištvo firme iz Sarajeva prijavio da je nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja dok se on kretao taksi vozilom na dionici puta prema Kantonu Sarajevo, te da je prilikom preticanja drugo nepoznato lice oštetilo vozilo sjekirom. Policija je identifikovala lice koje je pucalo na taksi vozilo kao i lice koje je je automobil oštetilo sjekirom. Radi se o V.S. i Đ.C. iz Pala" saopštili su iz Policijske uprave  Istočno Sarajevo.

Dodali su da će protiv osumnjičenih nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

"U toku je rad na dokumentovanju predmeta. Osumnjičenima se na teret stavlja  izazivanje opšte opasnosti, oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija" rekli su u policiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana