PU Prijedor: Dva lica uhapšena zbog napada na policiju

Srna
Foto: Ilustracija

PRIJEDOR - Dva muškarca, iz Novog Grada i Kozarske Dubice, uhapšena su zbog napada na policijske službenike koji su zadobili povrede.

Osumnjičeni N.V. iz Novog Grada se tereti da je noćas, pet minuta iza ponoći, u ugostiteljskom objektu u tom gradu odbio postupiti po naređenju policijskih službenika, a na jednog je i fizički nasrnuo nanijevši mu tjelesne povrede.

Prilikom lišenja slobode i transporta osumnjičeni je pružao otpor, a oštetio je i službeno vozilo MUP-a Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Osumnjičeni M.U. iz Kozarske Dubice se tereti da je oko 3.20 časova, u ugostiteljskom objektu Kozarskoj Dubici odbio postupiti po naređenju, a potom fizički nasrnuo na policijskog službenika nanijevši mu tjelesne povrede.

Nakon hapšenja, oštetio je unutrašnjost prostorije za smještaj lica lišenih slobode u Policijskoj stanici Kozarska Dubica.

Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor će nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenih biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana