Provalnik ukrao novac iz kuće

Srna
Provalnik ukrao novac iz kuće

GRADIŠKA - Policijskoj stanici Srbac oštećeno lice prijavilo je da je nepoznata osoba ili više njih provalilo u kuću u ovom mjestu i ukralo novac.

Oštećeno lice krađu je prijavilo juče oko 1.00 čas iza ponoći.

Pripadnici Policijske uprave Gradiška preduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju teške krađe, kao i na otkrivanju izvršioca, saopšteno je iz ove uprave.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija u Gradišci sprovela je akciju sprečavanja ilegalnih migracija od petka do nedjelje, od 27. do 29. septembra, te pronašla određeni broj lica afroazijskog porijekla.

Iz Policijske uprave naveli su da je tokom akcije pregledano priobalno područje rijeke Save na prostoru grada Gradiška, te poručili da će u narednom periodu biti nastavljeno sa sličnim aktivnostima.

Na području Policijske uprave Gradiška tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sprovedene od poneđeljka do srijede, od 23. do 25. septembra, kao i u petak, 27. septembra, sankcionisano je 187 vozača zbog prekoračenja brzine.

Iz policije su naveli da su prekršaji evidentirani putem radarskih sistema namijenjenih za digitalno snimanje prekoračenja brzine, bez zaustavljanja vozila.

Kontrola je sprovedena s ciljem povećanja stepena bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju i akcentom na kontrolu brzine vozila.

Iz Policijske uprave Gradiška poručili su da će nastaviti i dalje sa ovim aktivnostima, te apelovali na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, naročito one koja se odnose na ograničenja brizine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana