Provalio u dvije vikendice, pa ukrao točkove i bušilice

N.Tomašević
Provalio u dvije vikendice, pa ukrao točkove i bušilice

LAKTAŠI - Laktašanin M.S. uhapšen je u okviru akcije "Župa" zbog sumnje da je provalio u dvije vikendice i ukrao točkove za automobil i razni alat.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka terete ga za dvije teške krađe.

- Navedeno lice osumnjičeno je da je u periodu od 12. jula do 12. avgusta ove godine, iskoristilo odsustvo vlasnika i uz upotrebu fizičke snage i podesnog alata djelovalo na vrata i prozor pomoćnih prostorija dvije vikendice u mjestu Milosavci, potom ušlo u unutrašnjost. Tom prilikom je pronašlo i otuđilo četiri točka sa pneumaticima, električne makaze za živu ogradu, strujni kabl dužine 200 metara, motornu pilu, aku- bušilice i drugi alat- navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da je na osnovu naredbe dežurnog sudije Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice M.S. 

- Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz navedenih krivičnih djela. Nad licem M.S. je u toku kriminalistička obrada, a sve mjere i radnje preduzimaju se pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka- stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana