Pronađeni spid, marihuana i ekstazi kod tri osobe

Nebojša Tomašević
Pronađeni spid, marihuana i ekstazi kod tri osobe

DOBOJ - Policija je tokom vikenda privela i ispitala tri osobe kod kojih je pronašla određenu količinu marihuane, spida i ekstazija.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, prvo su tokom kontrole vozila kojim je upravljao M.M. pronađeni spid i marihuana, a dan kasnije ista vrsta droge nađena je kod S.S. sa područja  Doboja i V.K. iz Tešnja

- Vozilo kojim je upravljao M. M. iz Doboja kontrolisano je 23. septembra u večernjim časovima, a  u  vozilu su bili A.V. i R.Ž, oba sa područja  Doboja. Daljom kontrolom pored suvozača u vozilu A.B. uočena je vrećica u kojoj se nalazila vaga za precizno mjerenje i više paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja  asocira na drogu spid - stoji u saopštenju.

Dodaje se da je nakon toga na Osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen  pretres automobila, lični pretres svih lica i porodične kuće koju za stanovanje koristi A.V.

- Pronađena su i oduzeta tri paketića sa sadržajem biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu ukupne  težine od 2,4 grama, 15 paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja  izgledom asocira na  spid ukupne težine 37,6 grama, ručno spravljena cigareta džoint  težine  gram,  vrećica u kojoj se nalazilo pet tableta plave boje koje izgledom asociraju na ekstazi težine od 2,3 grama, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje i drugi predmeti koji su namijenjeni za pakovanje i konzumiranje  droge - stoji u saopštenju.

Navodi se da je sljedećeg dana prilikom legitimisanja V. K. iz Tešnja i S. S. iz Doboja pronađeno i oduzeto 10 paketića sa sadržajem biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu  težine od 17,9 grama.

- Osim togam nađen je  smotuljak sa sadržajem biljne materije koja izgledom asocira na marihuanu  težine 1,9 grama i dva paketića sa sadržajem  bijele praškaste materije koja  izgledom asocira na spid ukupne težine od tri grama - stoji u saopštenju.

Navodi se da će  po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv A.V. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti  dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, a protiv S.S. i V.K. izvještaj o krivičnom djelu neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana