Pronađeni noževi i droga u banjalučkim kafićima

J. Sa.
Pronađeni noževi i droga u banjalučkim kafićima

BANjALUKA - Banjalučka policija obavila je raciju u šest ugostiteljskih objekata tokom proteklog vikenda, prilikom čega su pronađeni noževi i droga.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da su u toku realizacije racije u ugostiteljskim objektima zatekli pet maloljetnika da konzumiraju alkohol.

- Zbog prekršaja posluživanje alkoholom izdata su četiri prekršajna naloga četvorici konobara. Takođe, izdata su dva prekršajna naloga zbog prekršaja iz zakona o oružju i municiji, licima kod kojih je pronađen džepni nož i nož na preklop - saopšteno je iz policije.

Dodaju da je jedan prekršajni nalog izdat  zbog prekršaja iz zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga, licu kod kojeg je pronađena zelena materija koja asocira na drogu marihuanu mase 0,72 grama.

- Izdat je i prekršajni nalog ometanje državnih organa, u vršenju javnih funkcija, dvojici lica je izdat prekršajni nalog, dok će protiv jednog lica Osnovnom sudu u Banjaluci biti dostavljen zahtijev za pokretanje prekršajnog postupka - pojasnili su iz policije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana