Pronađena nestala trudnica nakon čega se uspješno porodila

N.T.
Pronađena nestala trudnica nakon čega se uspješno porodila

BRATUNAC - Policija je nakon kraće potrage u mjestu Stanatovići u opštini Bratunac pronašla trudnicu D.L. iz Milića koja je nestala 3. marta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Navodi se da je žena pronađena u grmlju dva kilometra od kuće sa simptomima porođaja te je  sanitetskim vozilom transportovana do Doma zdravlja u Bratuncu, a odatle je prevzena u bolnicu u Ljuboviji gdje  se uspješno porodila.

- Policijskoj stanici Bratunac je 03 marta  11.45 časova M.J. je prijavio da se njegova nevjenčana supruga  D.L. iz Milića, koja je u devetom mjesecu trudnoće, udaljila od porodične kuće u nepoznatom pravcu. U prijavi je naveo da su se kod nje prije toga pojavili simptomi porođaja. Po navedenoj prijavi su hitno postupili policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su  obavijestili i Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu. Nakon kraće potrage, lice D.L. je pronađeno u grmlju, na udaljenosti oko 2 kilometra od porodične kuće. Policijski službeninkici su bezbijedno transportovali trudnicu D.L. do sanitetskog vozila Doma zdravlja Bratunac, odkale je transportovana u JZU u Ljuboviji je porod uspješno završen i rođenjem zdravog dječaka-saopštila je policija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana