Privremeno oduzeta dva nezakonito stečena vozila

Srna
Privremeno oduzeta dva nezakonito stečena vozila

SARAJEVO- Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom privremeno je oduzela dva vozila za koje postoje osnove sumnje da su nezakonito stečena, a riječ je o automobilima marke "audi A3" i "porše panamera".

"Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom preuzela je juče novo vozilo na osnovu naredbe i rješenja Kantonalnog suda u Bihaću i izvršeno je preuzimanje privremeno oduzetog putničkog vozila", saopšteno je danas iz Agencije.

Preuzimanje je obavljeno u prostorijama Jedinice granične policije Hum-Foča i tom prilikom, službenici Agencije preuzeli su vozilo "audi A3".

U skladu s prethodnim naredbama koje se odnose na ovaj predmet, oduzeto je i vozilo "porše panamera".

U saopštenju se ističe da će Agencija nastaviti sa svim neophodnim aktivnostima i postupcima kako bi se obezbijedilo da imovina koja je nezakonito stečena bude pravilno preuzeta i korištena u skladu sa zakonskim propisima o oduzimanju nezakonito stečene imovine krivičnim djelom u Federaciji BiH.

Federalna agencije za upravljanje oduzetom imovinom ovim postupkom nastavlja da obezbjeđuje pravičnost i transparentnost u upravljanju oduzetom imovinom, te doprinosi borbi protiv korupcije i kriminala u FBiH, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana