Pripadnik Oružanih snaga palicom tukao djevojke u Laktašima

Nebojša Tomašević
Pripadnik Oružanih snaga palicom tukao djevojke u Laktašima

BANjALUKA - Pripadnik Oružanih snaga BiH Darko R. (32) iz Laktaša, njegov brat D.R. i još tri osobe privedeni su i ispitani zbog tuče u kafiću u Laktašima, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Kako saznajemo, Darko i njegov brat D.R. osumnjičeni su da su bejzbol palicom pretukli četiri osobe među kojima su dvije djevojke. Osim braće ispitani su T.M. i S.M. iz Laktaša, zbog  oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, kao i zbog učestvovanja u tuči, zbog čega je ispitan i S.K. Braću Darka i D.R. sumnjiče za krivična djela teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.

- Policiji je 21. decembra pet minuta iza ponoći prijavljena tuča više lica u ugostiteljskom objektu u Laktašima. Policijski službenici su došli do saznanja da su T.M. i S.M. bacanjem čaša oštetili inventar objekta, nakon čega je došlo do sukoba između T.M., S.M. i S.K. Potom su D.R. i D.R. sa dvije palice napali T.M., S.M., S.K. i još jedno lice, i nanijeli im povrede - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaje se da je alkotestiranjem kod  T.M. utvrđeno prisutvo 1,26 g/kg, kod S.M. 1,17 g/kg, kod  S.K. d 1,20 g/kg i D.R. prisustvo od 0,93 g/kg alkohola u organizmu.

Darko R. je hapšen 2016. godine zbog nasilničkog ponašanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana