Teslićanka prilikom utovara sijena upala u bunar i utopila se

Nebojša Tomašević
Foto: ILUSTRACIJA

TESLIĆ - Marina V. (61) upala je u buanr i u topila se prilikom utovara sijena u radna kolica kojim ga je prevozila do mjesta skladištenja na svom imanja u Čečavi kod Teslića, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Nezvanično saznajemo da su njoj komšije dale sijeno koje je istovareno u blizini pomenutog bunara i ona ga je prevozila do imanja gdje trebalo da ga uskladišti. Njeno tijelo u bunaru je vidio komšija koji je  sve prijavio policiji.

- Bunar je bio pokriven daskama i najlonom i nesrećna žena je pored njega gurala kolica sa sijenom koje  razvozila. Pretpostavljamo da je vozeći kolica slučajno stala na daske iznad bunara koje su pukle pa je ona propala. Ipak istraga će pokazati  šta bilo i kako je ona stradala - rekao je izvor blizak istrazi.

Iz Policijske stanice Doboj, navodeći inicijale stradale, saopšteno je da je Policijskoj stanici Teslić, juče oko 8.40, prijavljeno je da je u Čečavi prilikom pregleda bunara pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe.

-Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Teslić, koji su beživotno tijelo izvukli iz bunara nakon čega je utvrđeno da se radi o licu inicijala M.V. sa područja opštine Teslić - navodi se u saopštenju.

Dodaju da je u prisustvu ljekara mrtvozornika Doma zdravlja Teslić izvršen uviđaj prilikom čega je utvrđeno da je M.V. najvjerovatnije prilikom utovara sijena u radna kolica pala u neograđen bunar koji se nalazi u nesporednoj blizini sjenika, a bio je pokriven najlonom i daskom.

-Od strane ljekara mrtvozornika izvršen je spoljašnji pregled beživotnog tijela prilikom čega se isti izjasnio da se radi o zadesnoj smrti, nastaloj utapanjem bez vidljivih povreda po tijelu - navodi se u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana