Prijeteći nožem ukrao zlatni nakit i novac

GS
Prijeteći nožem ukrao zlatni nakit i novac

DOBOJ- Policijskoj stanici Doboj dva prijavljeno je da je nepoznati muškarac došao pred porodičnu kuću oštećenog lica na području ovog grada i, prijeteći mu nožem, ukrao zlatni nakit, mobilni telefon, novac i alkoholno piće, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Iz policije navode da su prijavu primili sinoć u 20.40 časova i da je toku rad na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo.

Policija u Brodu je sinoć u 21.40 časova uhapsila lice  N.B, koje je sa 2,37 promila alkohola u krvi došlo u porodičnu kuću oštećenog lica sa područja ove opštine, fizički ga napalo i vrijeđalo.

Protiv N.B. će Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju biti dostavljen izvještaj o krivičnom djelu.

Policija u Petrovu je juče u 18.35 časova uhapsila lice sa područja ove opštine M.S. zbog tuče i fizičkog napada, a alko-testiranjem je utvrđeno da ima 1,88 promila alkohola u krvi.

Policija je juče u Derventi zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapsila N.T. sa područja ovog grada koji je imao tri promila alkohola u krvi, Z.V. sa područja ovog grada sa 2,29 promila i J.G. sa područja ovog grada sa 2,04 promila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana