Prijavljen tužilaštvu zbog nanošenja teške povrede

N.T.
Prijavljen tužilaštvu zbog nanošenja teške povrede

BANjALUKA - Nebojša P. iz Gradiške osumnjičen je da je udario i povrijedio Ljubišu Kneževića u banjalučkom kafiću „Džentlmen”, potvrđeno je „Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopšteno je da su protiv osumnjičenog podnijeli izvještaj  Okružnom tužilaštvu kojim ga sumnjiče da je počinio  krivično djelo teška tjelesna povreda.

-  Prijavljeno lice N.P.  se sumnjiči da je krivično djelo počinilo 22. decembra prošle godine godine oko 00.20 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Sumnjičimo ga da je fizički napao jedno lice koje je udario pesnicom u predjelu glave. Oštećeni je tad izgubio ravnotežu i licem pao na betonsku podlogu i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede u predjelu glave - navodi se u saopštenju.

Knežević je ranije za portal Srpskainfo ispričao da je napadnut dok je slavio rođendan samo zato što je odmahnuo rukom prema pjevaču koji nije htio da otpjeva njegovu pjesmu.

Kako je rekao, pjevač je pozvao radnika obezbjeđenja koji je došao do njega i udario ga nakon čega je izgubio svijest i probudio se u bolnici sa teškim povredama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana