Pretukla muškarca na autobuskoj stanici u Banjaluci

GS
Pretukla muškarca na autobuskoj stanici u Banjaluci

BANjALUKA – V.D. iz Visokog, koja je bila u alkoholisanom stanju, napala je muškarca nakon što su se posvađali na Autobuskoj stanici u Banjaluci, zbog čega je ubrzo i uhapšena.

Dok je žena hapšena, njen sugrađanin V.B. koji je takođe bio pijan, ometao je policajce pa je i on lišen slobode.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, napad se dogodio u ponedjeljak uveče, kada su privedeni V.D. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda te V.B., takođe iz Visokog, zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

-Nadležnoj policijskoj stanici, je u ponedjeljak oko 21.30 časa prijavljeno da je na prostoru Autobuske stanice u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave nepoznata žena napala oštećeno lice, usljed čega je on zadobio tjelesne povrede u predjelu glave i ruke - navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je njemu nakon toga ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

-Operativnim radom službenici su došli do saznanja da se u vezu sa napadom na oštećeno lice, može dovesti V.D., koja je pronađena i uhapšena. Prilikom hapšenja V.D. je podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,73 grama po kilogramu alkohola u organizmu -  navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju da je tokom preduzimanja mjera na licu mjesta, službenicima prišla osoba V.B. te ih je ometala u radu, a potom se oglušila o izdato naređenje policajaca, pa je takođe uhapšena.

Ističu da je i V.B. podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu te da je  utvrđeno 1,66 grama po kilogramu  alkohola u organizmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana