Pretukao braću ispred noćnog kluba u Bijeljini

GS
Foto: Ilustracija

BIJELjINA - Aleksa D. (22) iz Bijeljine predat je Okružnom javnom tužilaštvu u tom gradu nakon što je pretukao braću Nebojšu M. (27) i Danijela M. (25), koji su državljani Srbije.

Kako nezvanično saznaju „Nezavisne“ , njih dvojica su u noći sa subote na nedelju stajali ispred noćnog kluba u Bijeljini, gdje je naišao Aleksa sa autom i izašao i iz "čista mira" nasrnuo na dvojicu mladića.

Iz Policijske uprave Bijeljina kazali su da je A.D. uhapšen i predat u nadležnost i Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Policijskoj stanici Bijeljina u noći sa subote na nedjelju oko 1.45 prijavljeno je da su u Ulici Stefana Dečanskog ispred noćnog kluba u Bijeljini fizički napadnute osobe D.M. i N.M. obojica državljani Republike Srbije.

"D.M. i N.M. je napala NN muška osoba koja ih je više puta udarila u glavu usljed čega je D.M. slomljena vilica, dok je N.M. zadobio teške tjelesne povrede u vidu napuknuća vilice. Ove povrede su konstatovane od strane ljekara Medicinskog centra", saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su istog dana identifikovali i pronašli osobu koja je nanijela teške tjelesne povrede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana