Pretresi u Zvorniku: Nakon hapšenja osumnjičenih za krađu pronađeni droga i municija

GS
Pretresi u Zvorniku: Nakon hapšenja osumnjičenih za krađu pronađeni droga i municija

ZVORNIK - Zvornički policajci su od sinoć od 22 do danas oko 45 minuta poslije ponoći, zajedno sa kolegama iz Orašja izvršili pretrese na nekoliko lokacija na području Policijske uprave Zvornik i tom prilikom pronađeni su droga, municija, mobilni telefoni, registarske tablice i drugi predmeti.

-U petak oko 21,15 časova policajci iz Orašja uhapsili su i sproveli u PU Zvornik L.Š, D.J. i R.G, svi iz ovog grada, a za koje se sumnja da su 11. novembra izvršili tešku krađu na području koje operativno pokriva PU Orašje - navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Dodaje se da je, na osnovu naredbe Opštinskog suda Orašje, od izvršen pretres na lokacijama koriste uhapšeni i tom prilikom je pronađena opojna droga, ukupne težine 12,2 grama, te nekoliko komada pištoljske municije, nekoliko mobilnih telefona, registarskih tablica, kao i drugih predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

-Sva sačinjena dokumentacija i izuzeti predmeti, zajedno sa L.Š., D.J. i R.G, su predati na dalje postupanje policajcima PU Orašje – piše u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana