Pretres u Kneževu: Pronađena municija u kući muškarca osumnjičenog za nasilje u porodici

Srna
Pretres u Kneževu: Pronađena municija u kući muškarca osumnjičenog za nasilje u porodici

KNEŽEVO - Policija u Kneževu pronašla je municiju u kući muškarca čiji su inicijali N.M, a pretres je izvršen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici.

Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M, pronađena su 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 milimetara, dva šljema, prazna kutija za ručnu bombu, prazan okvir za automatsku pušku i okvir sa 28 komada vojničke munice kalibra 7,62 milimetra.

Pretres je izvršen juče na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotor Varošu i uz saglasnot dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka zbog sumnje da je ovo lice počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta nakon čega će protiv N.M. biti dostavljen izvještaj banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana