Pretažuje se Vrbas u potrazi za vozačem izgorilog "pasata"

N.T.
Pretažuje se Vrbas u potrazi za vozačem izgorilog "pasata"

BANjALUKA - Policija traga za vozačem "pasata" koji je izgorio u ponedjeljak u kanjonu Vrbasa Tijesno u Karanovcu kod Banjaluke, a kako saznajemo pretražuje se i korito Vrbasa.

Prema nezvaničnim, informacijama vlasnik vozila je Zoran Pekez (57) iz Laktaša, a njegov nestanak je navodno prijavljen sinoć. Nije poznato da li je on vozio automobil, ali se pretpostavlja da jeste.

Izvor blizak istrazi je pojasnio da se istražuje mogućnost da je vozač "pasata" povrijeđen u požaru pa je sišao do rijeke i okliznuo se.

-  Tokom uviđaja nađeni su tragovi koji ukazuju da je neko silazio do vode Moguće je da je  povrijeđeni vozač upao. Pregleda se korito Vrbasa i okolina. Ne isključuju ni mogućnosti da je negdje otišao i sve opcije se istražuju - rekao je naš izvor.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale vlasnika vozila, potvrdili su da tragaju za licem koje je upravljalo "pasatom".

- Policijski službenici pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka požara na vozilu, kao i  pronalska lica koje je upravljalo vozilom, s obzirom da prilikom gašenja požara i vršenja uviđaja nije zatečeno na licu mjesta - navode iz policije.

Policiji je ovaj slučaj prijavljen u ponedjeljak oko 10 časova kada je navedeno da gori automobil magistralnom putu Banjaluka-Jajce u mjestu Tijesno.

Vatru su ugasili pripadnici Vatrogasne brigade Grada Banjaluka, ali vozača nisu pronašli.

Automobil je potpuno izgorio u pšožaru, a u njemu nisu nađeni nikakvi ostaci. Sudbina vozača još nije poznata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana