Pred policijom sa displeja telefona šmrkao kokain

Srna
Pred policijom sa displeja telefona šmrkao kokain

BANjALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka pronašli su kod lica S.V. vrećicu u kojoj se nalazio kokain, ukupne težine 0,38 grama.

Kako se navodi u saopštenju, tokom legitmisanja 1. maja ove godine, lice S.V. je dobrovoljno predao navedenu vrećicu, a na osnovu izdane naredbe Osnovnog suda u Banjaluci izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice S.U, a nakon dokumentovanja svih činjenica, Okružnom javnom tužilaštvu biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Banjalučki policijski službenici su istog dana, vršeći redovne poslove, oko 2.30 časova uočili da lice M.P, koji je državljanin Srbije, sa displeja telefona uvlači kroz nos kokain.

Imenovano lice lišeno je slobode i uručen je prekršajni nalog.

Tokom navedenog dana, slobode je lišeno lice S.S. koje se prethodno dalo u bijeg nakon što je uočio policijske službenike, ignorišući izdato naređenje.

Nakon što je S.S. sustignut i lišen slobode, kod njega je pronađena pe-ve-ce vrećica u kojoj su se nalazila 10,63 grama marihuane koja je oduzeta, a nakon izvršenog sprovođenja u službene prostorije, licu S.S. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana