Poznato ko je uhapšen u akciji specijalaca u Budvi

GS
Foto: Ilustracija

BUDVA - Specijalno policijsko odjeljenje (SPO) po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) uhapsilo je jutros nekoliko članova organizovanih kriminalnih grupa u Budvi, saznaju "Vijesti".

Prema podacima "Vijesti", SPO pretresa nekoliko stanova i kuća.

Zbog hapšenja pripadnika mafijaškog klana u Budvi je jutros blokirano nekoliko ulica.

Pretresi su u Bečićima i Rafailovićima.

Tokom dana očekuje se njihovo privođenje u sjedište SPO.

Prema podacima "Vijesti", službenici SPO uhapsili su Budvanina Davora Kordića (42), koji se sumnjiči da je bio kriminalnog klana protiv kojeg je pokrenuta istraga SDT-a.

Po nalogu SDT-a uhapšen je i Aleksandar Saša Ćetković.

Kordić je hapšen i u ljeto 2015. godine u velikoj policijskoj akciji "Čistač" kada je istragom bilo obuhvaćeno čak 26 osoba, zbog sumnje da su se bavili nabavkom i distribucijom kokaina. U toj akciji je u Budvi pored Kordića uhapšeno još 16 osoba.

Uhapšeni Aleksandar Ćetković brat je ubijenog Miroslava Ćetkovića, koji je usmrćen početkom januara 2017. godine ispred kafića "Poco" u Budvi.

Ćetkovića je u sačekuši usmrtio plaćeni ubica iz Bosne i Hercegovine Predrag Ilinčić, a prije nego je izdahnuo Budvanin je pucao na njega, nakon čega je Ilinčić nešto kasnije preminuo u kotorskoj bolnici. Uhapšeni Kordić i Ćetković su dio kriminalnog klana okupljenog oko Vasilija Rafailovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana