Poznato gdje će biti sahranjen napadač iz Nevesinja

Nebojša Tomašević
Poznato gdje će biti sahranjen napadač iz Nevesinja

NEVESINjE – Tijelo nepoznatog napadača, koji je pucao na mještane i policiju u selu Zovi Do kod Nevesinja, za koga se za sada zna samo da nije iz BiH, odvezeno je u Nevesinje gdje će pomenuti privremeno biti sahranjen, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Utvrđeno je da se radi o muškarcu starom 30 do 40 godina, a obdukcija je pokazala da je ubijen sa  33 hica i da se nije raznio bombom kako se prvo sumnjalo.

Ubijeni mladić je u nedjelju pucao u selu Zovi Do kod Nevesinja i uzvikivao “Alahu – ekber”. On je otvorio vatru iz napuštene kuće gdje se skrivao kada su mještani pozvali policiju i rekli da se u toj kući skriva nepoznata osoba. Njega su mještani uočili nakon krađe jagnjeta od jednog domaćina i pratili ga. Po dolasku patrole on je otvorio vatru iz pušaka i bacio dvije bombe, a tada je uzvratila policija i on je likvidiran. Napadač kod sebe nije imao nikakva dokumenta i dosadašnja istraga ukazuje da je duže vremena boravio u napuštenoj kući u Nevesinju i pretpostavlja se da je oružje negdje našao u okolnim kućama u naselju Zovi Do.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana