Poznati mesar iz Banjaluke osumnjičen za prevaru

N.T.
Poznati mesar iz Banjaluke osumnjičen za prevaru

BANjALUKA  - Poznari mesar iz Banjaluke Dejan Guzijan ponovo je pod lupom policije, ovaj put zbog sumnje da je prevario dvije osobe za 33.000 KM od kojih je uzeo skoro 47 tona kukuruza koji nije platio, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Iz Policijske uprave Banjaluka saopštili su da D.G. terete za krivično djelo prevara.

- Naime, policijskoj stanici, 17 aprila su dva oštećena lica prijavila da ih je lice D.G. iz Laktaša prevarilo. U prijavi su naveli  da su navedenom licu 06. aprila ove godine prodali ukupno 46 580 kilograma kukuruza, uz prethodni dogovor da im novac isplati u roku od sedam dana, što do danas nije učinjeno. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim djelom iznosi oko 33 764 KM- navodi se u saopštenju policije i doraje da je o svemu navedenom obavješten  dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Guzijan je  u aprilu 2020. godine sumnjičen da je  izdavao čekove bez pokrića i da je prevarom firmu “Lager” iz Posušja oštetio za oko 140.000 KM.

Prema nezvaničnim informacijama Guzijan je  od kompanije “Lager” iznajmio radne mašine koje su mu navodno bile potrebne za započeti građevinski posao, ali niti ih je vratio niti je platio račun za iznajmljivanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana