Poznat identitet nasilnika u Trebinju: Trojac upao u kuću pa pretukao ukućane

N.T.
Poznat identitet nasilnika u Trebinju: Trojac upao u kuću pa pretukao ukućane

TREBINjE – Trebinjci Milan Š. i Saša Š. te Željko V. iz Bileće uhapšeni su zbog sumnje da su upali u jednu porodičnu kuću te napali ukućane i oštetili vrata i namještaj, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Sve se desilo 29. jula, 40 minuta iza ponoći, a kako saznajemo trojica nasilnika policija je otkrila i uhapsila u roku od pola sata nakon prijave.  Osumnjičeni Milan i Saša otkriveni su za deset minuta, a još 20 minuta trajala je potjera za Željkom.

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale, saopšteno je da pomenuti trojac terete za krivična djela tjelesna povreda  i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

- Policijska stanica Trebinje je 29. jula ove godine u 00.40 časova zaprimila prijavu da su tri nepoznata lica provalila u jednu kuću, nakon čega su fizički napali lica koja stanuju u toj kući. Brzom intervencijom policijskih službenika lica su locirana i lišena slobode - stoji u saopštenju.

Dodaje se da je  obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je događaj kvalifikovalo kao krivična djela tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

- Nad licima M.Š., S.Š. i Ž.V.  izvršena je kriminalistička obrada i protiv njih će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima - stoji u saopštenju policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana